• (0 Коментари)

12 бр./компл. led лента за телевизор SAM SUNG 55 UE55JU6672 UE55JU6495 UE55KU6172 UN55JU6800 UA55JU50S CY GJ055HGEV4H BN96 34797A

112.52лв. 56.27лв.

Осветителни Аксесоари

Детайли на продукта

Предимството на led фоново осветление

Много модели телевизори използват няколко различни набори от led ленти. преди да поръчате, моля, свържете ивица, показана на снимка, с оригинала на телевизора.Ако не сте сигурни, съвместимо ли е той, можете да отворите вътрешната част на телевизора, да направите снимка и да го даде на мен.много ви благодаря

Чисто нов оригинален

Размер (дължина): 1123 mm (r + l)

Брой led профили: 14 всеки

Напрежение на всеки на светодиодите: 3

Пакетът включва: 1 комплект = 12 led ленти (6 * r + 6 * l)

Има голям асортимент от led ленти осветление, моля, свържете се с мен, ако трябва да купуват в насипно състояние.

Опаковане и доставка

По-добре да се гарантира безопасността на продукта, ще бъдат предоставени на професионални, екологично чисти, удобни и ефективни опаковъчни услуги.

Профил на компанията

Суджоу Sute Electronic Technology Co., Ltd.is производител на електронни продукти, съчетаващ научни изследвания и развитие, производство, продажба и сервизно обслужване.

Компанията се намира в Куньшане, Суджоу, нашите основни продукти на компанията са аксесоари за телевизори, LCD, включително лента на подсветката на телевизора, модул превключване на захранване, и други електронни продукти.

Продукти получи множество национални и международни сертификати за сертифициране на качеството и е независима марка "WangYatian", чиито продукти се отличават с високо качество и добра цена, а нашият бизнес обхваща 156 страни по целия свят.

Добре дошли, за да се свържете с нас, ние сме дълбоко ангажирани с нуждите на нашите клиенти, и ние ще ви дадем задоволително обслужване.

Въпроси и отговори

1. кои сме ние?

Се основават в Дзянсу, Китай, започваме 2019 г., се продават в Източна Европа (60,00%), Южна Америка (15,00%), вътрешния пазар (13,00%), югоизточна Азия (12,00%).Само в нашия офис работят около 201-300 човек.

2. как можем да гарантираме качеството?

Винаги предварителна проба преди масовото производство;

Винаги окончателната проверка преди изпращане;

3. какво можете да купите от нас?

Импулсно захранване, Аксесоари за LCD телевизори, LCD Осветление, захранващ Адаптер, Модул за хранене

4. защо трябва да купуват от нас, а не тази на други доставчици?

Нашите продукти се провежда стриктен контрол на качеството и е висок добив.Режим на работа-директни продажби, с фабрики може да ви позволи да получите по-добри цени.Можете да ги закупите с лекота

5. Каква е вашата гаранция и политика на следпродажбено обслужване?Ние предлагаме гаранция 1-2 години на различни продукти.Ако бъдат открити някакви проблеми с качеството, можете да споделите с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: ТОПКА

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг