• (0 Коментари)

150 бр./компл. Свещник 9 см 15 см 20 см., За Направата на Свещи, Фитили за Свещи Ръчно изработени Детайли от естествен памук, с фитил

4.49лв. 3.05лв.

Осветителни Аксесоари

Детайли на продукта

Характеристики:

1. Материал: Фитил на свещта е изработена от естествен памук, която няма дим или неприятен мирис при горене и не съдържа олово, цинк или някакви други токсични метали.

2. Сигурен фитил: когато фитил гори, възниква по-стабилен пламък, който е напълно безвреден за околната среда.Той е много подходящ за производство на свещи и има по-дълго време на горенето.

3. Не е необходимо стик: преди леене на восък във форма, просто използвайте горещо лепило или восък, за да закачите первази на дъното.

4. Приложение: Направете свои оригинални свещи, за да добавите повече вълнение и елементи на парти в специални дни, като рождени дни, Коледа и Нова година.

5. Три дължини: фитили 9 см, 15 см и 20 виж Различна дължина фитиля предоставя различни изисквания.

Описание:

Фитил за свещи произведени от естествен памук, който е безопасен и абсолютно безвреден за околната среда, подходяща за самостоятелно приготвяне на нови свещи.

Технически характеристики:

Материал: Памук

Употреба: изработка на свещи

Размер: 9 см, 15 см, 20 см

Пратката включва:

фитил за свещи 50шт * 9см

фитил за свещи 50шт * 15 см

фитил за свещи 50шт * 20 cm

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг