• (0 Коментари)

Мини LCD дигитален термометър с функция за запаметяване на максимална/минимална температура и на външния сензор 1 М за съдържанието на влечуги, домашни любимци,

33.22лв. 20.60лв.

За дома и градината

Детайли на продукта

[Лесен за инсталиране] На задния панел На мини-кръгла клиничен термометър такива магнитни вендузи и цолови гаечни ключове, която осигурява много удобно настаняване.

[Широк спектър от приложения] Диапазон на измерване с този дигитален термометър е от 0 ° C до 50 ° C, и може да се използва в помещения, в градината, за съхранение на домашни любимци, и т.н.

[Функция за запомняне на максимална/минимална температура] Този дигитален термометър има функция за запаметяване на максимална/ минимална температура, която може да показва на екрана и лесно да се изчисти с натискане на бутон.

[Дълъг външен сензор за температура] Този дигитален термометър е снабден с външен сензор за температура с дължина 1 метър, което значително повишава ефективността на продукта.

[Инсталация "три в едно"] Голям телескопичен магнитен клип с голяма пружина.Мощна издънка.

Цвят: черен

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 * Цифров LCD термометър с външния сензор

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг