• (0 Коментари)

Секси Боди с Кръстосани Шнур и Отворен Гръб, Женски Лятно Боди 2020 с Еластични Бретелями, С v-образно деколте, Без Ръкави, с Фино Боди С Отворен Промежностью

19.82лв. 10.50лв.

Новост и особено използването на

Детайли на продукта

Четири хиляди осемстотин и четири

Описание:

100% Нова.

Материал: полиестер

Дължина на гръдния кош, Талия S 59 см 74 см 66 см M 60 см 78 см, 69 см. L 61 см 82 см 72 см. XL 62 см 86 см 75 см 2XL 63 cm 90 cm, 78 cm

Конвертиране на: 1 инч = 2,54 см, 1 см = 0,393 инча

Топъл съвет: Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н,

може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и самата стока.

Измерете стоки на ръка, той може да се различават с 1 см, вашето разбиране ще бъде високо оценена.

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Моля, свържете се с нас, ако не получите пратката в рамките на 45 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на предмети, повредените и неправилно използваните след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

2. Дефектните стоки трябва да бъдат твърди и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ СТОКИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Obqvi.org!

  • Материал: Polyester
  • Секси провокативна: No
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Боди
  • Тип елемент: Боди-костюм
  • Непристойная снимка: No
  • Тип дизайн: Точка

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг