• (0 Коментари)

100 Бр. Високо Качество на Златен AV-207FB RCA Конектор 2 дупки Стерео Аудио Жак 180 Градуса Фланец AV Аудио Женски Входен Конектор

110.50лв. 44.20лв.

Подобрения в дома

Детайли на продукта

Високо Качество на Златен RCA Конектор 2 Дупки Стерео Аудио Жак 180 Градуса Фланец AV Аудио Женски Вход RCA конектор-207FB

Отбеляза, моля, уважаеми клиенти, ако поръчката броя над 1000 бр., ние можем да направим и за всеки друг цвят, като ви харесва, моля

свържете се с мен онлайн в случай на нужда, благодаря.

Здравейте, уважаеми клиенти, преди да направите поръчката, моля, прочетете по-долу :

За информация на получателя, Моля, пишете на информация е ясно, пощенски код, адрес, телефонен номер, номер на телефон колкото се може по-отчетливи. благодарим ви.

За доставка В нашия магазин при поръчка от 5 щатски долара, ние обикновено използваме икономична доставка, като Cainiao Super Global Economy, Cainiao Super Economy, Cainiao Super Economy за специални стоки, експресна доставка Cainiao, която не се проследява. Доставка показва информация просто, така че ние не можем да предоставим подробна информация.Обикновено може да се стигне до дестинацията си в продължение на 30-60 дни, за повечето страни в Европа, азия, Близкия Изток, Южна Америка и Русия може да се наложи 60-90 дни.

При поръчка на над 5 щатски долара, ние ви съветваме да изберете проследяване на начина на доставка, за да можете да го получите с проследена доставка и по-бърза доставка.Ако имате нужда от проследяващ номер, можете да изберете доставка с помощта на Obqvi.org Saver Shipping, Obqvi.org Standard Shipping, Cainiao Standard-SG Air, Cainiao Standard-SG Air, Cainiao Standard за специални стоки въздушна поща на Китай и т.н. Обикновено 20-50 дни можете да стигнете до повечето страни.Особено се препоръчва за Русия, Аржентина, Мексико, Бразилия, Чили, Израел, Украйна.

Ако ви харесва бърза доставка, имаме голяма отстъпка за DHL, UPS, TNT и т.н.

За вносните митнически пошлинах-данъци и такси купувачи, които не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.Моля, свържете се с митническата служба на страната си, за да се определи какви допълнителни разходи ще бъдат включени в цената.

За възстановяване и връщане-Ако не сте получили стоката в рамките на 60 дни, свържете се с нас, моля.Ако има някакви проблеми с доставката, ние ще възстановим парите си в пълен размер.Ако купувачът желае, ние също можем да го изпратите отново.Ако не получи стоките в рамките на 90 дни, ние ще ви върнем всички пари.

За обратна връзка-Ако купувач ще отговарят нашите продукти, моля да ни 5 звезди, за да ни примами да се направи по-добре.Ако купувач имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, за да публикувате или поща, благодаря.

  • Пол: Жена
  • Прилагане: Аудио и видео
  • Номер на модела: RCA -207MF
  • Сертифициране: CE
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: RCA

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вашият рейтинг