Течен протектор за телефон – какво представлява и какви са неговите плюсове

Протекторите за телефон идват под най-различни форми, като със сигурност всеки от тях си има своите предимства, но и особености. Напоследък се заговори за така наречения течен протектор, за който все още много от потребителите не са чували.

Какво представлява всъщност този артикул, струва ли си да се купи и как точно се прилага върху дисплея на смартфона, всичко това ще можете да разберете на следващите редове.

Какво представлява течния протектор

Течният протектор за телефон се предлага в малки шишенца и главният му недостатък е, че изисква повече сръчност при поставяне. Освен това, той има една особеност, че телефонът няма да може да се използва след поставянето на този протектор за поне час или два.

Предимства на течния протектор

Протектори за телефониОсновното предимство на течния протектор е, че той е доста плътен и здрав и предлага наистина невероятно добра защита на екрана на вашия телефон. Той бие по ефективност всички други протектори, които можете да видите в търговската мрежа.

Освен това, веднъж поставен, този високоустойчив защитен филм върху дисплея е на практика вечен и няма да ви се налага да го подменяте (разгледайте предложенията на MyTel.bg).

Недостатъци на течния протектор

Колкото и многобройни да са предимствата на течния протектор, той си има и някои отрицателни страни. Според специалисти, основният недостатък е, че това покритие се нанася доста трудно и не всеки може да се справи.

Проблемът идва от там, че ако един път допуснете грешка с нанасянето на течния протектор, за вас може да се окаже на практика невъзможно да го отстраните. Специалисти подчертават, че той става на практика като част от екрана.

Какво го отличава от другите типове протектори

В редица отношения течните протектори превъзхождат добре познатите ни протектори, които се поставят с лепене. Имайте предвид, че течните нямат нужда от подмяна, тоест ако ги добавите веднъж, няма да ви се наложи повече да подменяте протектора.

Друго много голямо тяхно предимство е, че на практика те са напълно невидими и незабележими за останалите хора. Ако искате никой да не вижда вашия протектор, това е един много добър вариант за вас.

About dman

Аз съм дигитален нинджа в SEO оптимизацията на онлайн магазини за България, като самият аз имам опит с магазин за продажба на хранителни добавки с натурален характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*