Кои са най-скъпите мъжки парфюми?

Парфюмът отдавна е станал задължителна вещ за всяко мъжко нощно шкафче. Всъщност малко са нещата, които всеки джентълмен трябва да притежава и скъпият парфюм се нарежда до часовника, костюма и лъскавите обувки.

Има такива парфюми, които само най-богатите и държащи на лукса могат да си позволят. Те често са част от ексклузивни лимитирани серии и струват цяло състояние.

Clive Christian No. 1 Pure Perfume е един от най-скъпите, ако не и най-скъпия мъжки парфюм в света. Цената му е 2150 долара за 30 милилитра, но това никак не спъва неговите почитатели. Луксът, който лъха от този парфюм, се забелязва още от кралската му бутилка. А това, което в действителност прави аромата уникален и невероятно скъп, са съставките му, които се срещат изключително рядко.

Caron Poivre всъщност е унисекс парфюм и е любим аромат и на много дами. 30 милилитра от него струват 1000 долара, което е нормално с оглед на огромното търсене, с което той се слави сред богаташите. И при този парфюм съставките са невероятно трудни за намиране и са събрани от цялата планета. Силно отличителна е и бутилката, по която има истинско бяло злато.

Clive Christian е „по-скромен“ парфюм, който можем да си купим „само“ за 310 долара (за 50 милилитра). Въпреки че е далеч от четирицифрените суми, това също е луксозен и изтънчен аромат, получен чрез комбинацията на цитрусови ухания. Интересното при този аромат е, че съставките му са с изцяло растителен произход, благодарение на което това е един от най-трайните мъжки парфюми.

В тази компания попадат и екзотични мъжки парфюми като Straight to Heaven by Klian. Той ухае на кубински ром и е силно харесван от темпераментни господа с гореща кръв. Особено впечатляващ е ефектът от взаимодействието на този парфюм с мъжката кожа през летните нощи. Със сигурност си струва да платим 260 долара за 50 милилитра от него.

Ambre Topkapi е световноизвестен класически одеколон, който се харесва не само на старото поколение, но и на по-модерно настроените господа. Цената му може да е висока за средния потребител, но със сигурност 250 долара за 60 милилитра не са нищо за човек, желаещ да ухае силно и привличащо на изумителната комбинация от ориенталски подправки и дървесни аромати.

Ще завършим с нещо малко по-достъпно – Serge Lutens` Borneo 1834 на цена от 135 долара за 75 милилитра. Този парфюм попада в класацията не само заради цената си, която така или иначе не е чак толкова висока, а заради изключително високата си популярност сред заможните мъже по света. Тя се дължи на изисканата комбинация от какао и пачули, както и на други тайнствени съставки.

Ако желаете да закупите качествен и марков парфюм, то го направете от Ambra.Top – новият онлайн магазин за парфюми.

About dman

Аз съм дигитален нинджа в SEO оптимизацията на онлайн магазини за България, като самият аз имам опит с магазин за продажба на хранителни добавки с натурален характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*