Какво може да откриете в магазините за мебели и как да изберем мебели по поръчка?

Как да купим подходящите мебели по поръчка?

Секция Толедо цвят: венге + бяло; габаритни размери: 2760/ 400/ 1800 цената е с включено ДДС цената не включва транспорт и монтаж Цената за поръчка на артикула при цвят, различен от стандартния цвят, в който се предлага артикула след запитване Цветовете, в които могат да се поръчват артикулите на МФ „Колорадо“ :

Пазара за мебели в момента е по-залят от всякога. Има богат избор на всякакво обзавеждане. Като се започне от офиса и се стигне до дома. Хубави мебели по поръчка може да намерите от всяка една мебелна къща. Ще се убедите, че цените варират от много скъпи до много ниски. По-евтините мебели по поръчка обикновено са по-стари модели. Но това не трябва да ви притеснява, защото все пак модата не се мени толкова рязко и дори да закупите морално остаряла мебел, то тя няма да излезе от употреба в близките няколко години. Това даже може да ви изиграе добро, при положение, че вашият дом ще е още по-уникален и по-индивидуален от останалите.

Изгодното предложение на евтините мебели не винаги успява да съблазни потребителите на мебели по поръчка. Някои хора си мислят, че след направен основен скъп ремонт, това да обзаведеш с по-евтини мебели не е нормално. Но всъщност така се спестяват много средства.

Ако пък искате още по-евтини мебели, то може да си закупите и такива втора употреба. Има магазини, от които може да си намерите всякакви мебели по поръчка от ранга на употребяваните. Обаче тук има някои неща, с които трябва да се съобразите. Като започнем от факта, че е възможно мебелите да имат някакви дефекти. Но не е чак толкова фатално при положение, че можем по някакъв начин да отстраним въпросните неизправности. Едно освежаване на старата мебел пък ще я направи почти като нова. Един голям плюс за вас ще е ако сте от сръчните хора, които умеят сами да поправят и оправят разни неща.
В крайна сметка, да придобиете някаква евтина мебел и да я пригодите според вашите желания не е толкова трудоемък процес.

Какво може да откриете в магазините за мебели

Колко често посещавате магазини за мебели?

Портманто Ели
цвят: венге + бяла слива;
размери: 1200/ 380/ 2000
цената е с включено ДДС
цената не включва транспорт и монтаж

Има голямо разнообразие от магазини за мебели. Всички предлагат толкова много продукти, че направо да ти се завърти главата. Освен това някои от тях предлагат допълнителни услуги с цел да ви примамят да станете техен клиент.

Първото нещо, което може да ви бъде в голям плюс е специалния превоз, който тези магазини за мебели ще ви предложат. След като мече сте купили стоката, то съответната фирма ви предлага транспортиране на закупеното. Просто казвате адреса си и ако живеете в града, в който фирмата работи, то следва обзавеждането да ви се достави съвсем безплатно. Ако живеете в друг район, но все пак е близо до офиса, може да получите и някакви привилегии.

Има и магазини за мебели, които предлагат услуга за монтажа на закупената мебел. Това по принцип не е напълно безплатно и ще трябва да заплатите някаква такса за свършената работа. Това се прави, защото ако си търсите друг човек, който не е от въпросната фирма, ще ви вземе доста по-скъпо, отколкото ако техни хора направят монтажа. Разбира се, ако вие имате познание в тази област и можете сам да си монтирате новата придобивка е още по-добре.

Добре е да знаете, че всички магазини за мебели предлагат за стоките си гаранция, която започва да тече от момента на подписването на договора или по-точно казано на приемно-предавателния протокол. За всяка мебел гаранцията е различна и ако искате да я използвате при нужда не трябва да предоставяте за ремонт развалила се мебел на трети лица.

Предложения за мебели и обзавеждане в сайта: https://maxmebel.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*