Как да изберем идеалния ароматизатор

Изборът на ароматизатор говори за нашата индивидуалност и определя идентичността дори на нашия дом. Хората често асоциират жилището ни с някакво ухание, ето защо изборът на качествен продукт е по-важен, отколкото можем да си представим.

В търговската мрежа има огромно разнообразие от марки и аромати ароматизатори на AirSpice.bg или пък дори на други марки. Там сами ще можете да се убедите, че ще откриете нещо подходящо за вас и за нуждите на вашето семейство.

Всяка стая в различен аромат

Би било добре ако всяка стая е с различен аромат, от което ползите ще са няколко. На първо място, няма да свиквате с аромата толкова лесно с уханието. На второ място трябва да се отбележи, че всяка стая трябва да отговаря на различни условия.

  • Кухнята

Така например, за кухнята са подходящи различните ухания на плодове, ванилия и други подобни, които могат да събудят апетита и които асоциираме с приятни вкусове;

  • Дневната

За дневната и за коридора са подходящи уханията на цветя, които леко оживяват нашето настроение, но без да са твърде натрапчиви. Жасмин и роза са само една малка част от уханията, подходящи за тази част от дома;

  • Спалнята

От много голямо значение е правилният подбор на аромати в спалнята, тъй като тук прекарваме ⅓ от живота си в сън и още не малко време в почивка. За това място са подходящи релаксиращи ухания на лавандула, люляк, липа и други леки и нежни аромати. Подходяща почивка могат да осигурят и аромат на гора или океан.

  • Баня

За банята са най-удачни освежаващите ухания, като един добър пример са цитрусовите нотки. Разбира се, всичко това са само добри идеи, от които можете да се възползвате единствено ако ви допадат.

За бърз ефект

Ароматизатори за дома на ниски цени
Ароматини топки за дома

Освен традиционните ароматизатори, можете да намерите и решения за незабавно освежаване на въздуха. Това са така наречените ароматизиращи спрейове, които пристигат с красиви опаковки и изтънчени ухания.

Само едно пръскане е достатъчно за да накара жилището ви да ухае прекрасно. Проблемът около тях е, че за съжаление този резултат е краткотраен. Скоро след пръскането от флакона, ароматът се разсейва и постепенно изчезва.

Ето защо е препоръчително, ако искате да използвате ароматизиращи спрейове за освежаване на жилището, да съчетаете този продукт с нещо по-дълготрайно, макар и не толкова ефикасно на момента.

About dman

Аз съм дигитален нинджа в SEO оптимизацията на онлайн магазини за България, като самият аз имам опит с магазин за продажба на хранителни добавки с натурален характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*