JONNESWAY инструменти

История на марката JONNESWAY

JONNESWAY е една от водещите фирми, които произвеждат инструменти. Компанията се е специализирала в производството на ръчни инструменти от нисък и среден клас. В България фирмата продава авто инструменти, ръчни инструменти, автоматизирани инструменти, специализирани инструменти, инструменти за професионалисти, както и инструменти за домашни майстори и инструменти за любители.

За съжаление в България тази марка има съмнително присъствие, макар в световен мащаб да е спонсор на едни от най-големите спортни състезания като NASCAR и F2.  Това е така, защото на българския пазар навлязоха много имитиращи ръчни инструменти, най-вече от Турция. Те на външен вид приличат на инструментите на JONNESWAY, но качеството им е далеч по-ниско, защото за производството им не се ползват висококачествени материали, които ползва производителят JONNESWAY.

История на марката JONNESWAY, занимаваща се с разработка на инструменти

Марката е основана преди около 30 години от Joseph Liao. В началото той има сериозни трудности в популяризирането на бизнеса на фирмата, но с годините те били преодолени. Днес компанията е една от най-бурно развиващите се в сектора и има огромни производствени мощности, които непрекъснато разширява. JONNESWAY също така непрестанно подобрява и разширява партньорската си мрежа, за да могат да продуктите им да достигнат до повече хора по всяка точка по света.

Можете ли да повярвате, че тази огромна корпорация в самото си начало е била изправена пред фалит? Имало е възможност да фалира, защото в даден момент фирмата просто не е имала клиенти, но мениджърът ѝ е успял да я стабилизира и да я превърне в огромна машина за производство на ръчни и автоматични инструменти. Продуктите на фирмата можете да намерите на уебсайта instrumenti.org .  В този уебсайт има и много други продукти и инструменти, както ръчни инструменти, така  и професионални автоматизирани, които можете да ползвате в дома си или в сервиза, в който работите. Цените на продуктите на фирмата са повече от добри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*