Естествено или синтетика – какви са разликите

При много случай, въпроса за това какво да изберем – синтетика или естествена кожа, най-вече опира до естетиката, понеже в крайна сметка обувката е една от най-забележимите части нашето облекло. Ако желаете да направите информиран избор, кое е повече за вас, то ви препоръчваме да проверите каталога на Tendenz.bg, където имате богат избор и от двете.

Какво трябва да знаем за различните материи

Кожени обувки за жени и мъжеВъпросът за естествената кожа и синтетиката е един от най-обсъжданите в модните и life-style списания в страната, като ясен отговор няма. Това се дължи главно на различията в потребностите на хората, за това е трудно да се даде дефиниращ, конкретен отговор. Като балансирана теза, най-често се среща идеята, че и двата подхода в производство на дамски и мъжки обувки имат силни и слаби страни.

Кожените обувки

Това е класическия избор за много дами в България и това е напълно разбираемо – те изглеждат стилно, а качествената кожа позволява за проветривост и добър обсег на движение, като не стягат прекомерна крака. Така те подкрепят глезените и цялото ходило, без да се прави компромис с тяхната естетика.

За да направим качествен избор за дамски обувки най-важното нещо е да следим за маркировка, която би ни изглеждала като теле по корем – това е универсалната белязка за качествена продукция. За щастие Tendenz.bg предлагат точно такъв вид качество и то на добра цена – с тях не е нужно да обикаляте по магазини, можете да се възползвате от онлайн присъствието им и да си спестите време.

Предимството на кожените обувки, че те са естествено дишащи а това позволява на крака да диша, което е много важно за всеки човек. Освен това кожата има и естествени противоветрени и водоспиращи свойства – всъщност е един от най-ефикасните материали.

Синтетични избори

Предимството на синтетичните обувки пред кожените, е че са значително по-достъпни като цена и наличност по повечето магазини. Освен това, повече спортни дамски обувки, са направени от синтетични материали, които предлагат добро поддържане на правилната форма на крака и също така подвижност.

Качеството на обувката изцяло зависи от тяхната изработка, добре е да следим за това когато правим нашият избор. Най-качествените обувки са зашити и залепени, като комбинацията от двата подхода подсилват слабите си страни.

Зашиването предлага трайна здравина и подкрепа на материала а залепването й допълва тази здравина, като така се намалява риска от преждевременни скъсвания или разшивания. При по-подробна инспекция на една обувка, става ясно как тя е произведена, като за да забележите разликите не е нужно да сте експерт.

About dman

Аз съм дигитален нинджа в SEO оптимизацията на онлайн магазини за България, като самият аз имам опит с магазин за продажба на хранителни добавки с натурален характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*