Dell Precision лаптопи от топлаптоп

Целият Интернет е залят от материали за нискобюджетни лаптопи. Нека в тази статия се разграничим от това общоприето мислене и да Ви представим някои от най-хубавите и скъпи модели лаптопи в топлаптоп.
Тази серия ревюта, ще започнем с Dell Precision M4700. Този лаптоп е уникален по рода си, като може да Ви свърши работа във всяко едно отношение. Независимо дали искате да играете най-новата игра на пълна графика и светлосенки, или просто искате да работите с 50 включени програми и 300 таба на браузра, то този Делл ще Ви свърши повече от чудесна работа.

Лаптопите от тази серия са изключително мощни. Той разполага с мощния i7 четириядрен процесор Интел, работещ на честота от 2.70 гигахерца. Процесорът разполага с огромния размер кеш от цели 6 мега байта. Определено, това е едно от най-добрите неща, които има на пазара в момента. Тази серия лаптопи в топлаптоп се предлагат 16 384 мега байта RAM Памет, оперираща на работна честота от 1600 мега херца. Лаптопите предлагат опция за слагане на още памет. Ако 16 гига байта не Ви стигат, то опциите Ви за увеличаването на паметта са безкрайни.

Този модел лаптопи разполагат с два хард диска. Първият е 2.5 инчов САТА, работещ на феноменалните 7200 оборота, с капацитет от 750 гига байта. Вторият хард диск е 256 гигабайтов SSD, който както знаем е повече от два пъти по-бърз от обикновен твърд диск. Това прави работата на машината Ви още по-бърза, а стартирането на програми – неусетно. В топлаптоп имаме лаптопи DELL Precision с 15.6 инчови дисплеи (равняващо се на почти 40см) с огромна FULLHD разделителна способност от 1920 на 1080 пиксела. Типа на дисплея е матов, с LED подсветка, което го прави изключително приятен за гледане с меки и светли цветове, като в същото време неговият матов отблясък щади окото и може да работите до два пъти по-дълго без да почувстване умора в очите.

За всички гейм маниаци, тези лаптопи предлагат една от най-добрите карти на Nvidia, разполагаща с 2048 мега байта капацитет, който в допълнение с огромната рам памет, процесора и ССД диска, може да направи така, че която и игра да играете и дори да я пуснете на пълни ресурси, то тя пак ще върви абсолютно безпроблемно, като ще Ви достави максимално удоволствие от преживяването.
Този модел лаптопи в топлаптоп се предлагат с оптично устройство, което може да записва върху DVD дискове, вграден bluetooth, изключително бързи LAN и Wireless карти, които Ви помагат да получите безупречен Интернет, 2 USB 3.0 порта, 3 USB 2.0 порта + 1 комбиниран usb порт (eSATA).
В лаптопа са заложени още HDMI порт, Ethernet, display и firewire портове, изходи за слушалки и всичко необходимо, което наблюдаваме и в другите лаптопи. Батерията е една от най-добрите на пазара в момента. Тя девет клетъчна, като това може да Ви осигури дълги часове работа с таз невероятна машина, произведена от ДЕЛЛ.

Теглото на лаптопа е сравнително голямо – 2.87 кг, но няма как да е друго яче. Всичкия този ресурс, джаджи и технологии заемат някакво място и голямото тегло няма как да бъде избегнато.
Ако Ви харесва това, което чувате, то може да закупите от тази серия лаптопи от топлаптоп на цена от малко над 4780лв. Повярвайте ни, всяка стотинка си заслужава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*