Ръчно изработени чехли, подходящи за морето

Чехли
Чехли

Имаме удоволствието да Ви съобщим за една приятна изненада, едно креативно решение за чехлички, направени с мидички. Идеята е щура, но оригинална.

Ето и за какво става въпрос: Плажувайки си на плажа се сетихме, че е добро решение да импровизираме и направихме едни дамски чехли с мидички. Подбрахме специални малки миди, налепихме ги на основата и резултатът бе … оригинални чехли, перфектни за морето.

Знаете, че днес оригиналното се цени и това да бъдеш оригинален е повече от даденост. Не става само с пари, трябва и креативизъм. Именно заради това решихме да направим този опит, който ни донесе наслада, приятни емоции, а и добра визия. Сега чехлите обират погледите по плажа.

Как да си ги направите и Вие?

Сега ще Ви разкажем детайли. Първо, трябва да подберете чехли, които да имат възможност да се разработят, т.е. такива с по-широка горна част, за да се яви като основа, на която да се прикрепят елементите. След това трябва да се поразходите по брега на морето и да подберете добре бъдещите орнаменти… Най-добре е те да бъдат мънички, плоски.
След като ги съберете идва ред на лепилото, закупувате моментно лепило. Хващате лист хартия, рисувате сандалката и основата и, редите мидичките и планувате. След като вече сте направили идеята си, е време да нанесете нещата върху чехличките или сандалите. Прилепвате, задържате и готово! Имате оригинални чехлички, подходящи за морето. Важно е преди да налепите мидичките, да почистите хубаво повърхността – можете да го направите с ножче, за да захванат по-добре самите елементи.

Тази идея е щура, но се роди в главата ни докато плажувахме и отпивахме коктейл Мохито на плажната алея в Несебър. Друго си е човек да се отпусне на плажа с изглед към моренцето … креативните идеи идват една след друга.

Очакваме да споделите снимки от Вашата щура идея и побързайте, докато лято 2013 не е отминало…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*