5 предимства на небанковите заеми

Нека видим предимствата на бързите кредити.

Предимство 1 – не е нужно да работите на пълен работен ден

Хората, които не работят по трудов договор или нямат собствен бизнес, преминават през значителни затруднения в процеса на кандидатстване за банков кредит. Институцията изисква удостоверение за доходи (или справка от счетоводната книга за приходите и разходите), което все още не е гаранция за финансиране. В кредитните компании е много по-лесно да се подложи на проверка – някои институции дори не изискват потвърждение за никакъв доход! Въпреки това, не забравяйте да проверите внимателно кредитора, преди да подадете заявлението.

Предимство 2 – бърз трансфер

Небанковите кредитори знаят, че клиентите се нуждаят от пари възможно най-скоро, поради което обикновено превеждат пари по сметката на кредитополучателя само няколко часа след подаване на заявлението. Това несъмнено е предимство, когато имаме нужда от пари, за да покрием спешни случаи. Банковите институции забавят превода на средства много по-дълго.

Предимство 3 – за всякакви цели

Една банкова институция обикновено изисква обосновка на мотива, поради който теглим заем. Можете да използвате небанков заем за всякакви цели – те се наричат ​​“потребителски заеми“ неслучайно. Кредитните компании не изискват целта на подаване на заявлението. Краткосрочните финансови решения са чудесен начин за финансиране на ремонт на автомобил, малък ремонт или сватбен подарък за приятел на булката и младоженеца.

Предимство 4 – задлъжнялост? Няма проблем!

За банките данните от кредитния регистър са основен източник на информация за потенциален клиент, а лошата кредитна история е свързана с отрицателно решение. Небанковите кредитори могат да ви отпуснат заем дори когато имате дълг. Не забравяйте обаче, че всяка институция има подходящи законови разпоредби относно такива случаи. Прочетете внимателно условията на кредитната компания.

Предимство 5 – можете да изпълните всички формалности онлайн или по телефона

В случай на банков заем (особено за по-големи суми), броят на документите, които трябва да предоставите на представителя, може да е главоболие. Кредитните компании предлагат много по-лесни и бързи решения – изпълнявате всички формалности по телефона в рамките на 15 минути. Можете също да кандидатствате за заем онлайн.

Бързи кредити – обобщение на предимствата  

Обобщавайки, можем да кажем, че бързите кредити имат много предимства – условията са много по-изгодни, отколкото в банките, можете да използвате парите за каквото искате, а кандидатстването отнема само десетина минути. Не забравяйте обаче, че както при банките, така и при бързите кредити трябва внимателно да прочетете договора, разпоредбите и мненията в Интернет.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*