4 причини да залагате при лицензиран букмейкър

Букмейкърите винаги са били част от периферията на спорта. Макар и в началото да са били избрани хора и частни лица, в модерния свят те вече са напълно лицензирани компании, които оперират в дадена държава само с разрешението на специални институции.

Въпреки огромния напредък в узаконяването на спортните залози и хазарта като цяло, много хора все още избират да играят при частни и нелицензирани букмейкъри. В този текст ще се изследват четири причини защо е по-добра идея да залагате при лицензирани букмейкъри, а не при нелицензирани частни лица.

1. Вашите средства са на сигурно място

Топ залозиЕдин от най-големите страхове на мнозина, когато вложат средства в един профил за спортни залози е, че не са съвсем сигурни къде отиват те и дали някога изобщо ще ги видят отново.

Преди ерата на лицензираните букмейкъри предаването на пари е било въпрос на доверие, тъй като човек е знаел кого да търси, ако нещо се случи с вложените от него парични средства. С навлизането на днешните онлайн букмейкъри, този вид доверие е доста по-трудно за изграждане.

За щастие наличието на лиценз зад гърба на един букмейкър е признак, че средствата ви са на сигурно място и че се гарантира тяхната безопасност. Така вие ще се чувствате в пъти по-сигурни и ще се радвате на огромен успех в залозите.

2. Всеки букмейкър отговаря пред закона

За да получи букмейкър като inbet.com лиценз, то първата стъпка се състои в това да подаде множество документи към Комисия по хазарта. След това се минава през процес на щателен мониторинг на практиките на този букмейкър.

Един букмейкър може да стане законен само и единствено след обезателното съгласие на комисия по хазарта в България. Получаването на лиценза не е еднократно и безвъзмездно действие, всяка година хазартните компании са задължени да предават своята финансова документация, за да се докаже тяхната правилна и коректна практика.

3. Чести проверки за коректни практики от органите за регулация на хазарта

За да запази своя лиценз, след неговото получаване, един букмейкър бива подлаган на редовни проверки за коректността на своите практики. Това е политика на Комисията по хазарта, която гарантира контрол над естеството на самите игри, честността на изплащането, както и липсата на промени на условия за печалба в последния момент.

Подобен контрол над дейността на онлайн букмейкърите значително обезсърчава некоректни практики като подаване на грешна информация на хората, избрали да играят на тези платформи.

4. Лиценз не се взима лесно – той трябва да се заслужи

Основното правило при лицензирането на букмейкър и главна политика на комисията по хазарта е, че лицензите за хазарт не са право, а са привилегия, която трябва да бъде заслужена. Пълен и цялостен лиценз получават само онлайн платформите за спортни и футболни залози и казината, които са преминали двугодишен пробен период.

Този период е пълен с изключително взискателни правила, които гарантират, че платформата ще бъде коректна както към държавата, така и към хората, които избират да играят на нея. Ако търсите най-сигурния букмейкър в България и искате да гарантирате безпроблемното залагане, то inbet.com е правилното място за вас.

About dman

Аз съм дигитален нинджа в SEO оптимизацията на онлайн магазини за България, като самият аз имам опит с магазин за продажба на хранителни добавки с натурален характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*