4 причини да обичаме зимния моден сезон

winter  Класически тренд е жените да харчат повече пари за летни дрехи и обувки, отколкото за зимни. Незнайно защо много дами сериозно и силно пренебрегват зимния сезон, като изобщо не се замислят колко предимства има той. В тази връзка, днес решихме да ви убедим именно в това, като ви представим цели четири причини да обичаме зимния моден сезон. Вижте ги още сега:

Можем да се облечем така, че да не ни личат излишните килограми

Когато е лято, пропуснатите дни във фитнеса силно се забелязват във визията ви. Без значение колко старателно сме избирали дънки за разходка, панталон за офиса или рокля за празник, килцата просто си личат, защото плътта е на показ. Обратно – през зимата можем да скрием излишното под обемиста жилетка, широк пуловер и дори с клин, който ни описва доста по-добре от дънките.

 Можем да купуваме летни дрехи с голямо намаление

Щом толкова силно предпочитате лятото, то тогава през зимата трябва да оставате доста доволни на отстъпките в летните дрехи. Ако държите летният ви гардероб да доминира, зимата е времето, когато трябва да пазарувате рокли и потници на изгодни цени. Нещо повече – сега е време и да си купите маркови летни обувки, които да ви струват 2 пъти по-малко, отколкото ако ги избирате през лятото.

 Стига глупости…Ботушите са за зимата!

Въпреки че има термин летни ботуши, трябва да сме наясно със себе си: ботушите в крайна сметка са зимни обувки и летният им вариант не е особено хигиеничен и адекватен. Знаем добре, че когато става въпрос за обувки, ботушите са любими за дамите, така че през зимата е времето, когато трябва да ги носите!

 Много поводи за показ!

Именно зимният сезон включва в себе си най-много празници и поводи да се издокараме. Така е – и през лятото почиваме, но официалните рокли просто не стават за море, нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*