4 идеи за подарък на мъже

В един момент в живота на всяка една жена рано или късно се налага да избере подарък за мъж, независимо дали това е половинката, колега, приятел или член на семейството. В тази статия ще споделим с вас 10 идеи за подарък на мъже, които се надяваме да ви бъдат от полза.

 

Смарт гривна

Едва ли има активен мъж, който да не се зарадва на подобна гривна. Дори и да не е активен спортист, със сигурност ще намери приложение на подобен подарък.

Повечето модели не са натрапчиви, а и имат доста функции като измерване на крачките, пулс, време на физическа активност и много други неща.

Този подарък е подходящ, както за по-млади, така и за по-възрастни мъже, стига да са привърженици на новите технологии.

 

Смарт тонколона

 

Още едно чудесно предложение за любителите на новите технологии и музиката. Повечето колонки от този тип са преносими, лесно се свързват към смарт устройство и с тях можете да слушате музика, където и да се намирате.

Много често можете да давате и гласови команди и те са де свържат с Гугъл, Амазон и други приложения. Така че, освен смарт, те са и иновативни подаръци за мъжете.

 

Шах

 

Още една добра идея за мъж на всякаква възраст. Шахът е подходящ дори и за деца, като развива умствената дейност и може да се играе навсякъде и по всяко време.

Освен това, класическата изработка на шах от качествена дървесина и това може да бъде ценен подарък и спомен за половинката ви или близък приятел.

 

Кутия за вино

 

Почти няма мъж на по-зряла възраст, който да не оцени подобен подарък, а ако пък и е любител на виното – тогава не му мислете. Можете в кутията да сложите качествено вино. Обикновено кутиите за вино идват с различни аксесоари и допълват идеята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*