Фирма за събаряне на сгради

Трансметал ЕООД е надежден партньор, който предлага качествени услуги по събарянето на сгради от всякакъв тип.

Ако имате стара постройка, на която сте решили да изградите нова сграда, то първият етап, през който трябва да преминете е да я отстраните. Съществуват десетки специфики, които трябва да се спазат, с които да се съобрази дадена компания, преди да предприеме подобни действия.

Услугата по събаряне изисква специални познания по технологията за безопасно къртене е услугата събаряне на сгради. Трансметал ЕООД разполага с най-съвременната техника – от 22 до 65-тона с разнообразен прикачен инвентар – хидравлична ножица за раздробяване, хидравличен чук, хидравлична щипка за разрушаване, кофа за изравняване на терена, както и мобилна трошачка. Имаме познания за поетапен демонтаж и събаряне на цяла сграда – независимо дали е къща, вила, производствено помещение или неизползваеми складове. 65 тоннен верижен багер „Либхер” 954 с дължина на стрелата 28 метра. Колесни багери Либхер R 914 и Либхер R 924 Верижен багер Либхер 924 Litronic и Либхер 926 Litronic Верижен багер Хитачи 210 ZAXIS LCN и Хитачи 280 ZAXIS LCN Верижен багер Катерпилар D323 – 2бр. Верижен багер Хюндай 210 7LC А Верижен багер Волво EC 280 Комбиниран багер.

Както сами можете да се уверите, благодарение на добрата техника, на експертите, които имат многогодишен опит в тази област, както и благодарение на отзивчивостта, желанието за свършване на работа по начин, който да удовлетвори клиентите, то можете да поверите своите дейности.

Всичко е изложено по-горе.

Трансметал ЕООД е компанията, която може да поеме услуги по къртене, извозване, събаряне.

Можете да позвъните на представител на компанията и да поискате оферта още днес. Телефони  за обратна връзка: 0888 777 028 | 0886 777 755. Поискайте оферта, разяснете какви са спецификите и любезен представител на компанията ще Ви изготви персонална оферта, която оферта да включва необходимото за евентуално започване на дейности, които предварително са договорени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*