Условия за кандидатстване за бърз кредит. Какви гаранции получавате, когато вземете бърз кредит?

Какви са общите условия на кредитните институции за бързи кредити

В динамично развиващия се свят, парите са най-търсеният продукт на пазара. Sofia Cash e лидер в отпускането на парични средства чрез онлайн кредитирането. Все повече хора се устремяват към алтернативно допълнително финансиране на потребностите си. Много фирми се появиха на българския пазар, които се надпреварват да предлагат лесно и удобно финансиране при минимални изисквания. Най – атрактивни са компаниите с ниски лихвени равнища и тези, които не изискват лично присъствие при кандидатстването и подаването на заявления за бърз заем.

Необходими изисквания, условия и гаранции при отпускането на бързи кредити?

При различните компании изискванията, условията и гаранциите за отпускане на краткосрочно финансиране са различни, спрямо размера на отпуснатия заем, профила на клиента, срока за погасяване и др.
В изискванията на Sofia Cash залягат основно необходимостта лицето, кандидатстващо за кредита да е навършило пълнолетие, да има валиден документ за самоличност и да предостави коректно данните за себе си. Необходимо е също така клиента да предостави контакт на друго лице, което притежава личен телефонен номер, с което компанията да се свърже в процеса на одобрение на заявката. Въпросното не се явява поръчител.
*Можете да намерите тук: повече информация за условия, изисквания за отпускане на кредит
Условията по кандидатстване за краткосрочно финансиране са в зависимост от това за какъв тип кредит кандидатства клиента. Когато говорим за кредита „Кредит до заплата“ , условието е лицето да има доходи, на базата на които да може да му бъде отпуснат бърз кредит с много добри условия и бонус система при коректно плащане от страна на кредитоискателя. В зависимост от профила на клиента, компанията изготвя индивидуален погасителен план, като се обръща специално внимание и на хората, които не отговарят на стандартните критерии за отпускане на кредит (лицата, които временно са без трудови правоотношения, хората със свободни професии, пенсионери, студенти).
Гаранциите, които са необходими за обезпечаване на кредитите, отпускани от фирмите за бързо финансиране също са различни. Основна гаранция за отпускане на кредит се явява възнаграждението по трудово правоотношение, което получава лицето, кандидатстващо за кредит. Друг вариант е наличието на гарант като трета страна, което да се вземе като обезпечител върху сумата, отпусната на кандидатстващия. Недвижимо имущество, дялови участия , наеми и други видове активи също могат да бъдат взети като гаранция за обезпечение на заем, отпуснат от компанията. От значение са и възрастта, степента на образование и квалификация на клиента, както и позицията на която работи. Тези страндартни условия, обаче се изискват най-често от банкови институции, чиито условия не винаги са в полза на клиента.

Каква гаранция получавате и какви задължителни документи са ви нужни, за да кандидатствате за онлайн кредит?

Sofia Cash дава гаранция на 100% за защита на личните данни на клиентите си, когато те попълнят онлайн заявката за кредит. По никакъв повод трети страни не се сдобиват с достъп до личната информация, касаеща личните данни на кандидатстващия. Компанията притежава лиценз от БНБ като коректно вписана финансова институция, призната от закона и легитимирана пред държавните органи.
Документите, необходими за кандидатстване за кредит са валидна лична карта и при някои случаи издадена гаранция от лицензирана търговска банка, обезпечаваща кредита на клиента. Процедурата по кандидатстване е максимално опростена и се извършва онлайн или чрез телефонна заявка.

Още полезни ресурси:

Още оферти за бързи заеми може да намерите на този адрес: http://creditgratis.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*