Дамски хитрини и съвети за карнавал

Карнавал
Карнавал

Карнавалът може и да не е най-често посещаването от вас събитие, но както се казва – кой знае, някой ден, може би. Обикновено обаче, когато става въпрос за такова мероприятие, най-често ние оставаме съвършено неподготвени. И как няма? Че кой ходи по карнавали днес постоянно и кой по тази причина има поне 2 карнавални костюма за смяна, например? Обмисляйки всичко това, ние решихме да ви дадем няколко интересни насоки за подготовка на вашата визия, в случай че някога ви отправят покана за карнавал. Внимание! Всички следващи хитрини и съвети са насочени към дамите, така че мъжете да се въздържат от следването им, защото карнавалната им визия може да се получи изцяло в комичен и ироничен смисъл… т.е. да се изложите.

1. Карнавалният дамски костюм трябва да е в унисон с душата ви
Обикновено на Хелоуин, дамите имат навика да влизат в роля, в която искат да бъдат и живеят, но по един или друг начин, не могат да го сторят. За карнавал важи напълно обратното правило – бъдете облечени и преоблечени с елементите на персонажите, които отговарят на вашата душевност.

2. Не прекалявайте с аксесоарите
Като кажем карнавал, обикновено си представяме всичко и то в големи дози, даже ако трябва да сме по-точни в прекалено. Но твърде много карнавални стоки могат да провалят парти визията ви и в крайна сметка вие да заприличате на не какво да е друго, а на коледна елха. Сред най-подходящите аксесоари за дами на карнавал са бижутата, короните, ръкавици, жартиери, нокти и шапки.

3. За грима с любов
Карнавалът задължително предполага силен грим. Карнавалният грим е точно такъв – изключително ярък, стресиращ, атрактивен и невероятно въздействащ. Карнавален грим можете да намерите във всеки магазин – включително и в интернет – и то на всякакви цени, но се старайте да се консултирате с продавач-консултанта, за да вземете най-подходящия за вас грим.

One Reply to “Дамски хитрини и съвети за карнавал”

  1. Имате ли костюм на пират че искам тази година за Хелоуин да изненадам приятелите си? Мога ли директно в карнавалния магазин на маската да си поръчам и да платя?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*