За покупката на стоки с транспортни дефекти


Обзавеждането на нова кухня е сързано с нуждата от значителни финансови средства. За да е всичко както си го представя домакинята са необходими всички нови достижения на техниката – съдомиялна, хладилник, пералня и още редица домакински уреди, които трябва да са със съвременни технически показатели. За да се снабдите с домакински уреди на изгодни цени, имате възможност да закупите стоки с транспортни дефекти.

Като казваме дефекти, това не означава, че уредите са технически неизправни. Стоките с транспортни дефекти функционират нормално, вършат работата, за която са предназначени. При тях намалението на цената им се дължи на дефекти, получени при транспортиране и складиране. Често се случва да се наруши целостта на опаковката или при товарене и разтоварване да се нанесат драскотини, да се ожули стоката, а може и лека вдлъбнатина да се появи. Това са козметични дефекти, които по никакъв начин не оказват влияние на техническата характеристика на уреда. Дефектите, получени при транспортиране на домакинските уреди не оказват влияние на потребителските им свойства и преди всичко на предназначение, надеждност и безопасност.

Целта на всички дейности по подготовка на стоката за пазара е да се предаде привлекателен външен вид, както и удобна опаковка за транспортиране и съхраняване. При неспазване на някоя от операциите по подготовката се допускат при транспортирането дефекти. Всяка разкъсана опаковка, появила се драскотина или ожулване на уреда не може да се продаде по определената цена. Тези дефекти са нарушение на изискванията на стандарта и това налага налаляване на цената. Колкото повече са дефектите, толкова и по-ниска е цената на стоката.

Всичко това позволява на клиентите да си закупят стоки с транспортни дефекти на ниски цени. Както споменахме и по-горе това са козметични дефекти и нямат никакво отношение към функционирането на уреда. Ето защо те са предпочитани от потребителя и много често тези уреди се вграждат, което скрива всяка драскотина. Разбира се, че клиента няма притенции към целостта на опаковката когато това му осигурява значителна икономия на средства.

За да откриете желаните стоки с транспортни дефекти е достатъчно да разгледате предложенията на раличните онлайн магазини и така ще имате нова домакинска техника на изгодни цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*