Сватбен кетъринг от Events Factory

Кетъринг
Кетъринг

Подготовката на една сватба е сложен процес. Благодарение на фирма за кетъринг Events Factory, тя може да се осъществи по най- лесния и приятен наччин за Ваше удобство.

Кетърингът услугите на Events Factory включват абсолютно всичко необходимо- от приготвянето на храната до нейното сервиране, пълно обслужване на гостите, разпределение по местата им, оформление, озвучение, украса и всичко, което желаете.

Кетъринг фирмата Events Factory например винаги се съобразява с вашите предпочитания и нужди както и с вашия бюджет- нещо, което е много важно за всички.

За да се организирате една сватба, трябва да сте наясно предварително с няколко неща, които да обсъдите с кетъринг фирмата.

Кога и къде искате да е сватбата. Колко гости искате да поканите. С какъв бюджет разполагате- със среден или максимален разход на един гост. Традиционна ли да бъде сватбата или да е нещо нестандартно: семейно класическо тържество или нещо по- различно и модерно; дневна ли да бъде или вечерна сватбата; колко време да трае тържеството.

Къде желаете да бъде сватбата- в града или извън града; в ресторант или къща (вашата или под наем); а защо не сред природата.

Какви видове ястия искате да предложите на вашите гости- традиционни, екзотични или авторски.
Какви да са цветовете на сватбата- от основната гама зависият всички останали детайли и елементи на цялото сватбено тържество.

Каква да е музиката-класическа или народна, или поп, както и дали да има музикална група, или оркестър, или ди джей.

Ако всичко това ви затруднява, кетъринг фирмата ще ви помогне да вземете най- доброто решение. Освен това фирмата за кетъринг ще ви предложи и допълнителни идеи като подаръци на гостите например, забавления за децата и разни други изненади за вашите гости.

Кетъринг фирмата ще ви помогне да превърнете дългоочаквания си сватбен ден в едно приказно преживяване както за младоженците, така и за гостите и да остави вечен спомен в сърцата на всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*