Подходящите сватбени цветя

букети
букети

Обикновено датата за едно сватбено тържество се определя да е в топъл месец. Това е така, за да бъде топло и приятно времето както за гостите, така и за младоженците. Но замисляме ли се за украсите, букетите и доставките на цветя. Горещото време никога не е било плагоприятно за тях, за да могат да издържат повече време и да останат колкото се може по- дълго свежи дори и след като приключи сватбения ден.

Сватбените цветя не само, че трябва да са красиви, но и трябва да издържат на високите температури. Много трябва да се внимава при техния избор, ако сте решили да поръчате доставка на цветя. Не е задължително цветята да имат силен аромат. Те трябва да са здрави и топлото време да не им влияе. Ето на какво трябва да наблегнете:

Най- добри са цветята, които са с дебели и восъчни венчелистчета, тъй като задържат добре влагата и не увяхват бързо в сравнение с жветята, чиито листенца са тънички.

Колкото по- здраво е стеблото, толкова по- добре, тъй като държат цветята изправени, дори и ако са леко изсъхнали.
Цветята, които са напълно разцъфнали, ще останат свежи за дълго време. Разцъфналите цветя управляват много добре влагата, коятосе отделя в тях и затова те могат да издържат в горещите дни, въпреки че не са поставени във вода.

Добър избор за доставка на цветя в горещите дни са тропическите. Всички знаем, че те виреят при топлъл климат и точно затова са много издръжливи. Тези цветя са изключително елегантни и с тях се правят много красиви украси и букети.
Такива цветя са далия, лилия, орхидея и лилиум. Всички те са идеални както за сватбен букет, така и за украсата като цяло. Тези цветя издържат на топлината за много дълъг период, тъй като листата и венчелистчетата им са твърди и задържат водата при сух климат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*