Плетените рокли – топлина и удобство

pleteni-rokliПлетивата по принцип са запазени за зимния сезон. Разбра се, и през лятото може да срещнете плетени дрехи, но са по-популярни, когато е студено.

Всеки разполага в гардероба си с плетен пуловер и шапка, но роклите от плетива като че ли са пренебрегнати. При това напълно незаслужено. Въпреки че навън температурите понякога са под нулата, плетената рокля, съчетана с подходящ чорапогащник или клин, както и обувки и връхна дреха, могат да са част от перфектния зимен тоалет.

Плетените рокли са подходящи не само за свободното време, но и за работното ежедневие. Има много красиви модели, които с подходящите аксесоари, ще подчертаят фигурата и ще направят завършена визията ви.

Предлагаме следните модели, изключително подходящи за климатичните условия през зимата в България.

Плетена рокля с дълъг ръкав и поло яка – дължината може да бъде до коляното, като силуета следва извивките на тялото.

Рокля с дълъг ръкав и V-образно деколте – този модел подчертава бюста, а долната част може да бъде както прилепнала по тялото, така и разкроена. Дължината е до коляното.

Актуални цветове са сиво, синьо – светло и тъмно, черно, лилаво, марсала и десен на каре.

Едноцветните плетени рокли понасят експерименти с бижута. Може да заложите на масивни гердани, гривни, синджирчета за кръста, брошки. Черните рокли си отиват много с бели перли (на брошка или гердан), сивите вървят с аксесоари, изработени от дърво или сребро.

През свободното си време може да заложите на по-ярките цветове – червено, турско синьо, зелено, бяло. Довършете визията с подходящо шалче.

Още едно предимство на плетените рокли е, че се комбинират на практика с всички видове зимни обувки – боти и ботуши с различна височина на тока или на платформа, може да бъдат декорирани с капси, катарами и дори малки синджирчета.

Вървят отлично и с обувки на висок ток.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*