Нестандартни подаръци за мъже

Чудите се защо да изберете нестандартни подаръци ако ваш приятел има празник? Отговорите са наистина прости. Първо, всеки човек би се зарадвал ако получи нещо интересно и уникално, така би се почувствал специален. И второто и по-важно е, че що се касае до мъжете, те са по природа забавни и игриви. Те обичат приключенията, тръпката и най-вече закачливите неща. Повечето от тях обожават да играят и да се шегуват със своите приятели и семейство. Тогава какво по-добро от това да подарим на „нашите” мъже нестандартни подаръци?

Най-важното е винаги да се забавлявате при избора на вашата покупка. Мислете за креативни неща, весели, луди и такива, които ще подхождат на вашия приятел. Хвърлете поглед на нашите забавни и яки идеи за нестандартни подаръци за мъже. Някое от тях би могло да ви докара нужното вдъхновение и настроение за празник.

Кърпичка и джобно тефтерче

Какво общо имат кърпичката и джобното тефтерче с идеите за нестандартни подаръци? Нищо необикновено в това. Но какво ще кажете за кърпичка и джобно тефтерче събрани в едно? Такъв чудесен и удобен хибрид е страхотно предложение за нестандартни подаръци. Тефтерчето би било идеално за мъж, който ходи всеки ден на работа с костюм и вратовръзка. Всъщност артикулът представлява малък, джобен бележник с формата на сгъната кърпичка. Вашият приятел ще има на разположение 60 странички, на които да нахвърля своите мисли и хрумвания. Още повече такива нестандартни подаръци ще ви излезнат доста евтино, можете да ги откриете на цена около 15 лв. Тефтерчето е стилно и функционално за мъже, които за постоянно заети и в движение.

Часовник за запалянковци

Часовници Garmin Approach S1 определено спадат към групата на нестандартни подаръци. Ако по някаква причина вашият празнуващ познат е запалянко по голфа, това би бил перфектният  подарък за него. Този часовник е готов да работи за обсебените от голфа още от изваждането му от кутията. Приспособлението използва GPS система, с която проследява колко далеч може да се отидете по курса и измерва разстоянията на вашия удар. Това са нетипични и рядко срещани, но все пак нестандартни подаръци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*