Научете повече за превенцията и лечението на хепатит

Най-важното условие в превенцията на хепатит А е спазването на отлична лична хигиена. Избягвайте консумация на храни, които са закупени от улични търговци. Измивайте редовно ръцете си преди хранене и след ходене до тоалетна. Проверете водоснабдяването на вашия дом, за да сте сигурни, че водата не е заразена. Ако има съмнения за това е необходимо да се консумира преварена вода. Избягвайте споделяне на храни и напитки с други хора и случайни полови контакти. Ако вече сте били жертва на хепатит А няма нужда да се притеснявате. Вие сте получили естествен имунитет срещу болестта.

Повишените стандарти за лична хигиена са намалили честотата на хепатит А в много страни. Но личната хигиена сама по себе си не е единствения начин за предпазване от болестта. Това е така, защото можете да се заразите, ако пътувате до места, където има съмнителна канализация. Ето защо е необходимо, ако отивате в райони, където хепатит А е често срещано заболяване да се подложите на имунизация срещу болестта.

Инжектирането на гама глобулин повишава имунитета временно и може да предотврати инфекцията или да направи нейното протичане по-леко. Защитата с гама глобулин обаче е само временна. Тя продължава от няколко седмици до два месеца. Ето защо този начин не се счита за достатъчно ефикасен.

Лечение на хепатит

Новия метод за лечение на хепатит е чрез билкови средства, които провокират организма да започне да произвежда естествени вещества, които да блокират ензимите, стимулиращи размножаването на вируса на хепатит. Този вид лечение е изключително ефективен с близо 100% успеваемост. При клинично проучване извършено в Австрия, резултатите показват, че само 2% от пациентите са с рецидив на заболяването. Билковия метод за лечение все още не е достатъчно разпространен, но е много лесен за изпълнение. Благодарение на новото откритие, хепатита скоро ще се превърне в нещо отминало, точно както варицелата, вариолата и други подобни заболявания, които са вземали много жертви в миналото, но сега не застрашават живота на хората.

Започнете да прилагате билковия метод за лечение на заболяването. Шансовете, че ще се излекувате напълно са много големи. Като резултат от това ще бъдете в състояние отново да живеете нормален живот без да се тревожите за разпространение на болестта върху други хора чрез полов акт, или други начини за предаване на вируса. Лечението работи успешно за хепатит А, В и С и няма странични ефекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*