Как да освежим тоалетите си

Повечето от нас носят едни и същи комбинации от дрехи и не им се иска да ги променят. Но често имаме нужда от промяна. А това се получава лесно и без да купуваме нови дрехи. Винаги можем да комбинираме старите по различен начин, за да си направим нов тоалет. Само трябва да експериментираме. Ето и някои идеи:

fashion alexandra copy copyВсички неутрални цветове се комбинират изключително добре с  ярки. Така че, ако имате стара любима блуза в неутрален цвят,  променете визията  й като добавите някакъв аксесоар, който да е цвят, актуален за сезона. Една ярка огърлица например ще свърши чудесна работа. Ако не харесвате огърлици, сложете нещо друго, което да акцентира- обеци или брошка. Също така обувки или чанта в ярки тонове, които биха се съчетали идеално с неутралните на дрехата ви.

Старите обувки с връзки или платненки можете да освежите като замените обикновените им връзки със сатенени или дантелени. Но новите, които изберете, трябва да са здрави.

Ако имате любима риза, може да я подновите като пришиете в краищата на якичката метални детайли.  Това е идеално и много популярно съчетание. А най- различни детайли можете да си купите от магазин за копчета . По същия начин можете да обновите и някоя блуза с други подходящиметални детайли- капси, синджири и др.

Ако тази идея не ви допада, можете да актуализирате ризата си с масивна гривна, която да носите върху ръкава й. Това стои доста екстравагантно и е много модерно.

Райетата винаги са били актуални. Ако имате стара раирана блузка винаги можете да я съчетаете с пола или панталон на цветя. Комбинацията е много сладка. Още повече сега е модерно да се комбимират различни принтове и мотиви.

Блясъкът също винаги е популярен. Използвайте всякакви блестящи аксесоари- колани, гривни, малки чантички, обувки, пайети и каквото се сетите, за да освежите всеки един тоалет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*