Как да носим дънки

Дънките са едни от най-любимите дрехи на повечето от нас. Те са удобни и секси. Можем да ги носим както в ежедневието си, така и на работното място, зависи от модела им. Класическите дънки са идеални за офис, където няма ограничения относно дрескода. Но ако търсите нещо по- различно, изберете така наречения модел бойфренд.

jeans copy copyПрез последните години той е много разпространен. Предлага се в най- различни цветове. Кройката му е свободна благодарение на леко падналото му дъно и това го прави изключително удобен. Освен това прикрива доста недостатъци от фигурата, което е голям плюс. А самите кръпки правят дънките още по- интересни.

Този модел се съчетава чудесно с почти всякакви дрехи и обувки. Затова може да се носи както през деня, така и вечерта.

Например може да го носите с ефирна дамска блуза с актуален принт, стилни боти, кецове или сандали. Когато носите подобен модел, може да навивате крачолите, за да получите по- актуална визия. За вечерно парти може да съчетаете дънките с блуза в златисто, късо кожено яке или по- дълго класическо дамско палто. Най- подходящи обувки за тази визия са боти или сандали за по- топлите дни.

Може да носите този модел и в офиса, в случай, че дрескодът ви го позволява. Съчетани със стилна класическа дамска риза са идеално решение. Обувките също трябва да изчистени, както и връхната дреха. Визията е удобна, стилна и секси.

За повече цвят можете да добавите аксесоари. Един шал например на цветя или ефектни линии ще свърши чудесна работа.

За по- студените дни са много подходящи топлите и едро плетени пуловенират много добре с бойфренд дънките. А за по- топлите и сухи дни, можете да ги носите с кецове, обувки на висок ток или сандали. Освен това се комбинират с всякакви блузи и модерни топове. А вечер може да ги носите с късо кожено яке.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*