Как да изберем добър онлайн магазин за оригинални маркови парфюми?

Най-вероятно всеки един от нас често си задава въпроса: „Как да избера перфектния онлайн магазин, на който мога да разчитам?”. Множеството теми и коментари из интернет пространството са признак за това колебание. Имаме достатъчно опит, който можем да споделим с вас, особено в парфюмерийната индустрия. Ще ви дадем няколко съвета за това как можете да се предпазите от заблуди или измами. Тук ще разберете как можете да избегнете онлайн магазини за „маркови” парфюми, които могат да ви подведат. Трябва да бъдете особено внимателни с тях!

Марковите парфюми са много лесни за репликиране. Често се създават имитации, които се продават на по-ниска и достъпна цена, като наподобяват изключително много оригиналите. Това се дължи и на близостта ни с Турция, където се произвеждат много „ментета”. По този начин сме склонни да се заблудим.

Как да разберем в кой сайт за парфюми се предлагат имитации спрямо продуктите?
Опаковката е много ценен елемент от визията на продукта. Много е важно да следите за правописни и граматични грешки някъде по нея. Това безспорно е доказателство, че продуктът е фалшив.

След като сте оценили тази част от парфюма, трябва да обърнете внимание и на самата бутилка. Нещата, които са много важни и трябва да ви направят впечатление са:

–  дали е уточнен нейният произход;

–  дали е прецизно изработена – повърхността ѝ да не е грапава, в стъклото ѝ да липсват мехурчета, текстът и емблемите да са качествени;

–  дали капачката е плътно по самата бутилка и не изпада, когато разклатите парфюма.

Консистенцията на аромата е от най-голямо значение, разбира се. Не бива да има утайки, разлика в нюансите или някакви частици по дъното на бутилката. Оригиналните парфюми се състоят от връхни нотки, сърцевина и базови нотки, които придават много различни нюанси на самия аромат. Във фалшификата няма да се насладите на тази многопластност на уханието.

Баркодът също е много важен, но не е достатъчен, за да съдим за качеството на продукта, тъй като лесно може да бъде фалшифициран. Той показва къде и кога е произведен съответният парфюм или някакъв друг продукт. За всяка отделна страна и стока той е различен.

Друго нещо, което може да забележите, е че повечето фалшификати се предлагат в по-големи количества. Обикновено се предлагат в опаковки по 100 мл, което е много. Това е така, защото по-голямото количество може да се продаде на по-висока цена и по този начин печалбата да е много по-голяма.

Не винаги обаче дефектните парфюми не са оригинални. Винаги има вероятност да се получи някаква грешка по време на изработването или на транспортирането на самия продукт. В такъв случай имате право да върнете покупката и да поискате нова. Не биха ви отказали, ако парфюмерията е  стабилна и на място!

Как да изберем добър сайт за оригинални маркови парфюми? 

За съжаление винаги ще се предлагат „ментета” на пазара. Неизбежно е да се сблъскваме с това. Онлайн пазаруването ще продължи своето развитие и с времето ще останат най-добрите магазини.

Вие вече имате нужното познание за тези нелоялни сайтове на магазини. Това ще ви помогне да избегнете всички некачествени и неморални предложения!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*