Италианско обзавеждане за вашата баня

Arbi произвеждат обзавеждане за баня от 1987 година насам. През всичките тези години италианците си изградиха име, което спечели доверието не само на сънародниците им и европейските съседи, но и на потребителите от останалия свят. При произвеждането на своите серии обзавеждане за баня, тази италианска фирма спазва всички изисквания и нормативни критерии, гарантиращи перфектното качество на европейските продукти.

Използват се само специално обработени материали, годни за употреба в помещения с повишена влажност. Асортимента на Arbi е широк, при тях ще намерите както относително нескъпо обзавеждане за баня, примерно серията Basic, така и луксозни серии, постигнати с използването на структури за вграждане, плочки и др., направени с използването на високотехнологични разработки и материали. Във всяка от линиите, присъстват както съвременен дизайн, така и традиционен класически стил.

Серията Basic се състои от следните под-серии: Modena, Rimini, Imola, Impero, Firenze, Synkro и Inka. Фасадите на произвежданото от тази фирма обзавеждане за баня са изработени от облагородено ПДЧ с меламинова повърхност. Покритията могат да са също така полиестерни, лакирани в зависимост от избраната палитра. Присъства също така и масивното дърво, което освен, че е изваяно подобаващо, е боядисано и лакирано според избраната от клиента цветова гама. Не на последно място, при направата на обзавеждане за баня на Arbi се използват и няколко вида стъклени плоскости.

Всичко за банята от Geraka!

Вратичките са снабдени с механизъм Smove, който представлява, монтирани от горната или долната част на корпуса буталца, смегчаващи затварянето. Цветовата гама предлагана при серията Basic е богата. Отделно имате възможност да избирате цветовия оттенък на всеки един модул, който ще си поръчате.

Основната серия обзавеждане за баня, предлагано от Arbi, включва под-сериите: Karisma-Arcos, Sidro-Giove, Ambra, Prive, Game, Zelig, Inka, Deco още дузина други. Този по-висок от Basic клас обзавеждане за баня има повече варианти на декориране, цветовата гама е значително разширена, а изобилието от различни структури за вграждане, шкафчета, модули и т.н., би задоволило дори най-претенциозните клиенти.

Разнообразието от използвани материали е също забележимо – съчетанието на мрамор, стъкло и ламинат, ще направят всяка баня поразително красива. Може да избирате почти всички компоненти, дори ръкохватките на вратичките за шкафчетата. Допълнително, към основната серия на мебели за баня Arbi спадат ъглови модули и мебели, които позволяват в тях да бъде монтирана пералня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*