Игри с коли: Идеи за подарък на вашият син!

Търсите ли перфектния подарък за рождения ден на сина ви? Е, има редица опции с които можете да си помогнете. Но да, наистина всичко зависи от  интереса на вашето дете. Със сигурност има едно нещо с което няма да сгрешите, а именно игрите. Когато става въпрос за вида, може да изберете игри с автомобили, тъй като децата днес са доста напред с технологиите. И ако не сте наясно кои са популярните състезателни игри тогава, вие трябва да погледнете следния списък, който сме приготвили за вас.
а. Forza Motorsport Series. Тази игра е разработена от Turn 10 Studios и публикувана от Microsoft за Xbox. Forza 3 и 4 би било идеално да се използват за модел на Xbox 360. Тя е харесвана игра от феновете на  състезателните коли, заради внушителният брой персонализирани състезателни елементи,с  които могат да се възползват – по-специално 231 – от Honda Civic Auid R8 и Льо Ман. Също така разполага с реалистична графика, което прави играта още по-вълнуваща. За Forza и за всички нейни спецификации, критиците дадоха резултат от 92,96%.
b.Test Drive Unlimited 2. Тази състезателна игра има продадени около 300 000  копия за първата си седмица от излизането й през май 2011 г., и вече има около 900 000, които са в движение. Ако това не е доказателство за нейните невероятни качества, то историята на играта трябва да ви заинтригува. С версии за Playstation и Xbox, TDU2 се състои от 63 нива, които са разделени в четири категории –  състезание, откриване, събиране и създаване на мрежи – с още 10 допълнителни нива, за изследване, ако получите TDU2 Казино Онлайн DLC.  Най-добрата част на тази игра е, че позволява на детето ви да се наслади на single-player състезания и един отворен свят на онлайн взаимодействие, което я прави едно сплотено игрално събитие.
в. Blur. В допълнение на жанра на аркадните игри със състезателни коли, тази специфична програма е разработена от Bizarre Creations и разпространена в Северна Америка и Европа. В тази игра играчът трябва да избере идентичността на конкретен характер, който има предварително зададени състезателни стилове, като вида на надпревара, настройки на мощността, и разбира се да завърши няколко кратки предизвикателства, за да получи точки. Има възможност и за използването на редица модели на състезателни коли, включително Vipers Dogde, Ford транзит и Lotus Exiges, и да се играе в режим  за един играч така или срещу друг в надпревара.
г. Need For Speed. Сигурен съм, че и преди сте чували за тази игра. Тя  се  смята за една от най-успешните игри с автомобили в света, след като оцеля в конкуренцията от 1994 г. насам. Тя е разработена от Electronic Arts и  продадени над 100 милиона копия по целия свят. Всъщност нейният генериран франчайз към днешна дата, е Need for Speed: Most Wanted със съвременна разработка и система. С тази игра, вашето дете може да се наслади на една страхотна приключенска игра или пък да се състезава с компютъра с помощта на персонализирани състезателни единици, както и екзотични и високоскоростни автомобили. Повечето от пистите са американски, европейски, африкански и австралийски, така че вашето дете със сигурност ще се насладите на избор на декори.
Освен това, има и други състезателни игри  като Wheelman, Dirt 2 и Midnight. За да сте сигурни, че сте направили правилния избор,  направете допълнителни проучвания и поискайте обратна връзка с търговеца от който закупувате играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*