Защита от магия и уроки – Киприянова молитва

В кръговрата на живота се срещаме с различни хора. За съжаление не винаги тези срещи са приятни. Често се подаваме на енергийното въздействие от страна на хората. На организма ни се нанася вреда – уроки, проклятие, болест. Негативната енергия често идва от предцити ни.

Понякога проблемите в живота на човек нараства толкова много, че могат да го накарат да се чувства уморен. От една страна той разбира, че трябва да ги реши, но от друга – не вижда изхода, а и силите му не стигат. Обхванати сте от неудовлетвореност от живота, сърцето ви се свива от страх и напрежение, тягостна депресия ви мъчи съзнанието и тялото ви се лишава от последни сили. Разрушават се важни за вас отношения, преследват ви неприятности в работата и финансови проблеми. Всичко това е може би енергоинформационно въздействие – уроки, проклятие, болест, магия.

За да се защити от всяка лоша енергия е добре човекът да се обърне към свещеник, за да му се чете Киприянова молитва. За тази молитва се иска подготовка от свещеника и желаещият за нея. Това е свързано с определен пост, причастие, защото молитвата е само за потърпевшия. По време на молитвата човек се чувства силен и закрилян. Той получава Божията милост и това му дава сили да продължи напред и с лекота да решава срещаните проблеми.

Киприянова молитва е силна молитва, защитаваща от тежки проклятия и магии. Преди началото на молитвата е желателно да запалите свещ пред иконите на светците Богородица, Иисус Христос и Киприян в църковния храм. Вълшебните думи на молитвата, подкрепени с истинската вяра, произнесени пред запалените свещи на иконите, ще прогонят злото, настигнало човека. Важно е да се вслушвате във всяка дума на Киприянова молитва и да не мислите да отговорите със зло на злосторника. По време на молитвата може да поставите и съд със светена вода и след молитвата да отпиете от нея.

Киприянова молитва се отправя към Бог да запази човек от греховни падения, да го научи на истинско покаяние, да го избави от лукавия дявол. Молитвите са това, което спасява човека от всякакви вредни въздействия – магия, уроки, болест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*