Доставка на букети от Цветен Свят за радост и Фън-Шуй

Цветята, откакто свят светува, се подаряват на любими хора, като символ на любов и признателност, и носят несравнима радост на този който ги подарява и получава. Нашумялата опция за онлайн доставка на букети от cvetensviat.com е отлична възможност да показваме по-често на близките си колко държим на тях. С повод и без повод.
Цветята имат и друго значение. Според Фън-Шуй, те не са само декор в дома, но също така изсмукват отрицателните емоции, които поемаме от външния свят. Създават усещане за уют и защитеност.
Хубаво е цветните композиции, които аранжираме в дома си да са съставени от подобни растения – или само бързорастящи, или само бавнорастящи, тъй като едните вредят на растежа на вторите.
Важна е и формата на листата – острите концентрират много Ян – символ на мъжкото начало, а кръглите листа – съдържат много Ин – олицетворение на женското, нежното начало.
Според Фън-Шуй, Ци се нарича жизнената сила, която зарежда всичко живо с положителна енергия. Когато сме здрави и щастливи – ние имаме хубаво Ци, за разлика от болния човек, който има лошо Ци. В моментите, когато се чувставте уморени и негодни за работа – Фън-Шуй съветва да се постави голямо саксийно цвете до вратата на мястото, където работите.
Зелените растения се препоръчват, за да се стабилизира здравето на децата, или да се излекуват от някакво заболяване. Купете и подредете нечетен брой саксийни растения (като 3 и 9 са добри числа) в детската стая с намерението децата да се излекуват.
Романтиката се подобрява с прясно откъснати бели цветя, поставени в западната част на стаята, където спим.
Изсъхналите цветя не влияят по никакъв начин за поддържане на енергийното равновесие в домовете ни. Според Фън-Шуй, не е препоръчително да се внасят изкуствени цветя. Те се считат за символ на мъртвите души, именно затова от тях се правят венци и се поставят на гробовете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*