Практични и делови дами и в макси панталони


Вкараните преди десетилетия мъжки панталони в дамската мода сега завладяха дамския гардероб. Те се оказаха практични за всяка жена, независимо от възрастта. С голямо разнообразие се характеризират и предложенията на макси панталони.

За да се подчертае женствеността на закръглената женска фигура е необходимо да се избере подходящия модел панталон. В никакъв случай той не трябва да бъде широк, защото предава обем и безформеност на силуета. Изборът трябва да е съобразен с типа фигура – от крушовиден, пясъчен часовник до правоъгълен.

Обикновено дамите оформят натрупвания около талията и корема. За да се предаде визуално добър вид е необходимо избора на макси панталони да се насочи към модел със средна талия и изработен от плътна материя. Така ще се намали обема на корема, а ако цвета е тъмен ще се оформи и визуална стройност. Когато за дамата са проблем широките бедра е за предпочитане да се ползва панталон без колан и със странично закопчаване. Цветът в този случай да бъде тъмен, защото светлия ще предаде обем.

Дизайнерите поддържат мнението, че правилно избраните макси панталони могат визуално да коригират фигурата в проблемните места. За правилният избор допринасят спазването на няколко показателя. Да се забрави завинаги, че широките дрехи са за закръглените дами. Това не е вярно, защото така само се добавя допълнителен обем. Панталонът трябва леко да обвива бедрото, а не да виси или да го стяга.

Максимално изчистения панталон за дамите с размер плюс е най-добрия вариант. Да не се допускат разни метални украси, апликации. За да покажете своята индивидуалност е достатъчно да изберете подходяща светла блуза или тениска в комбинация с тъмен панталон или с нежен пастелен цвят. При правилно избран тоалет пищната фигура изглежда много съблазнително.

Важно е да се обърне внимание и на материята, от която са изработени макси панталоните. За предпочитане са тези от памук, много тънък вълнен плат, пътна коприна. В никакъв случай да не се избират такива от прозрачни и блестящи материи.

За да сте сигурни в добрия избор разгледайте предложенията на онлайн магазините. Техните каталози предлагат интересни модели макси панталони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*