Гримът за парти-голямото предизвикателство

Няма жена,която да не се замисли,как да се гримира за парти. В натовареното ни ежедневие всички разчитаме на онзи любим и практичен грим, който така бързо и умело нанасяме сами всяка сутрин и който ни кара да се чувстваме прекрасно през целия ден.

Но когато дойде уикендът, а с него и поредната покана за парти извън къщи, тогава нещата стоят другояче. Партито е прекрасна възможност да блеснем в цялата си прелест. Обикновено се втурваме по магазините за нова рокля, обувки и аксесоари. Маникюрът и прическата- веднага след това. И накрая,но изобщо не по важност,заставаме пред огледалото и идва ред на въпроса „Как да се гримирам?“.

Много е лесно, когато партито има зададена някаква тема или просто знаем къде ще бъдем през цялата вечер. Тогава от само себе си се определят и дрескодът и гримът ни. Няма какво да ни изненада на банкета в службата,нали? Спокойно можем да облечем онази секси рокля,която пазим за подобни случаи ,да допълним любимия си грим с още един цвят сенки за очи,а за финал и червеното червило,което така си подхожда с обувките-и,готово,всичко ще бъде наред. Когато,обаче,ще ходим в нов клуб и ще бъдем в непозната за нас обстановка и сред много непознати хора,тогава настъпва паниката.Искаме да бъдем перфектни,да направим впечатление. Знаем,че първото нещо,което ще забележат всички това е как изглеждаме и по-точно-лицето ни.Затова гримът е толкова важен в случая.Гримът трябва едновременно да подхожда и на клуба,и на атмосферата и на нас самите. Изберете контрастен за тоалета си грим.Ако предпочетете цветна рокля,червилото нека бъде в тон,а гримът по-деликатен.Черната парти рокля стои добре в почти всички комбинации.Все пак нека основният тон е черно или бежово, злато или сребро, тъмно виолетово или турско синьо.Тези цветове са много подходящи за случая,а и ще приповдигнат настроението ви .

И не забравяйте – решете на кое в грима си ще наблегнете повече-на очите или на устните.Повече цвят на очите предполага семпло червило или само гланц .И обратно.Яркото червило би стояло неустоимо на естествено подчертания поглед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*