Алуминиевите радиатори на SIRA дават на хората повече от топлина

Чувство за доверие

Повече от 10 години SIRA Group пленява сърцата на хората, живеещи в голямо разнообразие от климатични условия.

На разположение на корпорацията: иновативни материали и съвременни технологии, както и екип от професионалисти с опит във всички области на отоплителната индустрия.  Конструктивните характеристики на алуминиеви радиатори SIRA позволяват бързо и лесно да ги инсталирате в различни отоплителни системи (както еднотръбни, така и двутръбни).

Патентованите изобретения на SIRA Group са тествани в екстремни условия на работа и са в състояние да издържат рекордното натоварване на отоплителните системи в различни страни.

Насладете се на топлината!

Корпорацията SIRA Group беше първата, която откри уникално изобретение – биметалните радиатори. Синергията на два метала – стомана и алуминий – направи възможно решаването на проблемите на отоплителните системи. Шампионът по абсолютна сила RS Bimetal издържа на налягане четири пъти по-високо от стойността на работното налягане в отоплителната система. Радиатори Duetto и Alux, способни да издържат налягане два до три пъти по-високо от нормата, разделиха второто и третото място на пиедестала по сила.

Формулата за любов и топлина

Познавайки техническите характеристики на радиатора SIRA, квалифициран консултант ще може лесно да изчисли броя на секциите, необходими за създаване на перфектен микроклимат в определено жилищно пространство.

Търсете щастие в малкото

Италианските радиатори SIRA са особено компактни с висока скорост на топлоотдаване. Разнообразие от размери позволява използването на модели от новата серия, както в големи, така и в малки интериори.

Пълнота на усещанията

При разработването и внедряването на климатичното оборудване за „студените“ страни, Италия е една от първите в света. Функционалният и компактен дизайн, безупречната гладкост на емайла и псевдокерамичните покрития позволяват напълно да се откажат от декоративните решетки, които поглъщат до 20-30% от полезната топлина. Перфектната форма на алуминиеви радиатори SIRA осигурява не само визуален ефект, но и минимизира загубата на топлина, а също така подобрява топлоотдаването на устройството.

Благодарение на отличната форма и техническо изпълнение, алуминиевите радиатори SIRA се вписват перфектно във всеки модерен интериор. При стриктно спазване на условията за монтаж и експлоатация, SIRA са в състояние да работят дълги години, като същевременно запазват своите оригинални естетически и технически характеристики.

Въвеждайки нови технологии и контролирайки работния процес, SIRA Group Corporation гарантира топлината във всеки дом, вдъхновява доверие, любов и нежност, наслада и удоволствие – най-ярките чувства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*