Ако търсите смесители за баня, заложете на Roca!

Водата е източник на живот! Еколози от цял свят призовават хората да ценят и да пестят водните ресурси на планетата. Все пак и те са изчерпаеми! Същото се отнася и за енергията, затова допринасяйте всеки ден за нейното съхранение.

От всякъде биваме заляти с подобни обръщения и апели, затова може би повечето от вас подхождат с леко отегчение. Но все пак запазването на природните ресурси е глобален проблем, който трябва да вълнува всички, без изключение! До тук добре, но как да дадем нашия принос?

Колкото и странно да звучи, грижата за природата и пестенето на водните ресурси и енергия започва от избора Ви на смесители за баня. Нужно е да подбирате продукти с високо качество, само от утвърдени производители и лидери на пазара, които да гарантират първокласни решения за вашето екологично поведение.

Кои са Roca?

Roca е испанско дружество, което се разполага на четири континента. Благодарение на своите международни компании и производствени центрове, Roca популяризира своята дейност в 135 страни. Няколко години след стартирането на дейността на фирмата, тя се специализира в производството на смесители за баня. През първите месеци на 2006 година компания Roca се налага като лидер на пазара и съсредоточава работата си главно върху сектора за баня.

Roca България

Търговското предприятие Roca България е основано през 1999 година в град Каспичан, където екип от специалисти поддържа производствена и складова база. Компанията постига значителен успех на българския пазар, като днес Roca се счита за най-големият испански индустриален инвеститор в нашата страна.

Смесители за баня

Roca смесители за баня се предлагат в цели серии спрямо нуждите на клиента – за вана и душ, за умивалник , за биде или само за душ. Възможен е стенен или стоящ монтаж. Тази марка продукти насочва дейността си към икономия на водата, затова смесителите на Roca са чудесен екологичен избор. Някои от продуктите притежават термостатичен принцип на действие, така имате достъп до вода в желаната от Вас температура.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*