Какво да очакваме при смяна на щрангове


Домакинствата не знаят какво може да се очаква при смяна на щрангове. Обикновено техните въпроси са свързани с частите, мръсотията, цените и така нататък. Подмяната на старите тръби е задължителен ремонт, който трябва да извършите, ако искате да се предпазите от течове и наводнения. Освен това старият водопровод значително понижава качеството на водата.

А ето и какво можете да очаквате
При извършване на смяна на щрангове, се отделя известно количество смет, което се почиства от съответните майстори. Заменят се старите тръби, с нови и по-надеждни. Ако клиентът желае се полага допълнителна хидроизолация. Цените зависят от избраните материали, начина на изпълнение и най-вече от фирмата, която сте наели да извърши тази отговорна работа.

Вие получавате повече комфорт вкъщи, защото ще разчитате на нови тръби, които не могат да се спукат и да потекат. Най-често се използват полипропиленови тръби, тъй като те живеят близо 50 години, без да дадат каквито и да е дефекти. До този момент най-вероятно сте използвал старите чугунени тръби, чийто срок на експлоатация е по-кратък от 30 години.

Бихме си позволили да ви дадем един съвет, с който ще можете да спестите от подмяната на тръбите. Ако всички във вашия вход решат да извършат демонтаж на старите и монтаж на нови щрангове, тази услуга ще излезе по-евтина. С други думи, опитайте се да убедите вашите съседи, че смяната на щрангове е полезна за всички, като по този начин фирмата, която ще се ангажира с масовия ремонт, ще вземе значително по-малко пари за работата.

В обобщение
Да, наистина смяна на щрангове, е съпроводена от доста упорит труд, за който се изисква време. Все пак това е сериозна ремонтна дейност, която включва разнообразни монтажни дейности. Това, което може да очаквате е по-добро бъдеще за жилището си, понеже новите тръби ще ви бъдат верни за десетки години напред, без да дадат никакви повреди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*


Въведете цифра за да се изпълни правилно аритметичната операция!
*